Thermografische Scan

Wilt u besparen op de energierekening maar weet u niet waar in uw woning de meeste warmte verloren gaat? Bij Verduurzamend Nederland kunt u een thermografische scan van uw woning laten uitvoeren.

Door gebruikmaking van een thermografische camera worden de temperatuurverschillen in uw woning in getoond. De thermografische scan geeft een nauwkeurig inzicht waar in uw woning u de warmte verliest.

Tijdens een thermografisch onderzoek kijken wij naar het type materiaal. Doordat de temperatuurverschillen van de oppervlakten nauwkeurig worden gemeten, maakt de thermografische scan het mogelijk om onder de oppervlakte te kijken.

Verduurzamend Nederland heeft meetapparatuur die uiterst gevoelig is zodat u een duidelijk beeld krijgt van de staat van uw woning. Daarnaast krijgt u van onze adviseur direct een professioneel advies op maat.

Bij een accurate warmtescan is het belangrijk dat er minstens 10 graden Celsius verschil is tussen de binnentemperatuur en buitentemperatuur. Tevens is het belangrijk dat er geen verstoring is door zonneschijn en/of neerslag.

 

Onze adviseur zal alle mogelijkheden met u bespreken.