Warmtetechnieken + warmtepomp en klimaatsystemen

Een warmtepomp is een efficiënte oplossing om uw woning te voorzien van verwarming, koeling en warm water. U heeft hier niet alleen een hoog comfort door maar ook een laag energieverbruik.

Verduurzamend Nederland heeft een uitgebreid aanbod van energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen. De systemen werken op elektriciteit waardoor u nauwelijks of geen gas meer verbruikt.

Verduurzamend Nederland biedt verschillende soorten warmtepomp systemen aan, waaronder lucht/water-warmtepompen, hybride warmtepompen, all-electric warmtepompen en lucht/lucht-warmtepompen. Deze warmtepompen zijn onder andere weer onder te verdelen in all-in-one, monobloc of single-split systemen.

 Voor een maximaal rendement van uw warmtepomp is het van belang dat uw woning goed geïsoleerd is. Het systeem werkt het meest optimaal in combinatie met vloerverwarming. In combinatie met bestaande radiatoren in uw woning is een warmtepomp nog steeds een mogelijkheid, dat is wel afhankelijk van de capaciteit.

Wij leveren oplossingen op maat waarbij wij rekening houden met uw specifieke wensen en eisen.

Bij Verduurzamend Nederland kunt u eenvoudig een warmtepomp kopen en zelf installeren maar u kunt er ook voor kiezen om de warmtepomp of klimaatsysteem door ons te laten installeren. Naast de warmtepomp installatie bieden wij ook de services van warmtepomp onderhoud en warmtepomp reparatie.

Ook voor de aanschaf van een warmtepomp is er subsidie. Lees hier meer over bij de subsidies. U dient de subsidie binnen 6 maanden na installatie van de warmtepomp aan te vragen.

Onze adviseur zal alle mogelijkheden met u bespreken.